Velkommen til Lauvåsen IF sin E-sportgruppe!

Her ønsker vi barn født før 2013 velkommen til e-sport/gaming. 

Per i dag har vi ledige plasser på tirsdager, torsdager og fredager. Men det fylles raskt opp, så dere bør være tidlig ute! Dersom det er veldig mange som må på venteliste kan det legges inn en ny gruppe på onsdager.

Viktig å vite:

  • Dersom man er på e-sport så spiller man som regel med egne brukere som du har hjemme ( f.eks Epic games, Battlenet, Steam etc.) Lauvåsen har også generelle brukere der som barna kan bruke dersom de ikke har en egen bruker. Men denne deles da på blandt alle som ikke benytter egne.
  • Vi har 7 pc’er og 4 PS4 – Derfor har vi 7 brukere per treningstid, for å sikre at alle får tilgang til PC. Det er mulig å melde seg på for kun spill på PS4, men da er det ikke mulig å få tilgang på PC. Da kan man i så fall være 4 stk ekstra på samme treningstid.
  • På E-sporten spiller vi ikke med eksterne spillere – altså de barna har som venner på sin bruker. Her skal vi fokusere på å skape samhold og lære av hverandre. Da har vi dessverre ikke mulighet til å spille med de utenfor.
  • Barna spiller kun spill som er innenfor deres aldersgrupper. Dersom en som er f.eks 10 år ønsker å spille Fortnite, så må de ha signert tillatelse fra foreldrene. Det er uansett foreldrenes ansvar å oppgi hvilke spill barnet får/ikke får spille.
  • Foreldrevakter: Det vil være en rullering blant foreldre per gruppe.

Eksempel:

Mandagsgruppa har 7 spillere, så her er det en foreldreliste hvor foreldre sitter vakt hver 7 uke. Dersom det kommer til barn som ønsker å kun spille PS4 så vil foreldregruppa øke og det vil kunne være max 11 uker mellom hver vakt. På foreldrevakten er man vakt for alle som spiller, og vil måtte følge med på at barna behandler hverandre fint, og at alle er inkludert.

Det skal utarbeides en plan for treningene som inkluderer å dele inn barna i grupper for å spille mot hverandre. Dette har Linda Tveit ansvaret for.

  • Foreldre må ha politiattest slik at vi følger alle regler for frivillig arbeid med barn under 15 år. Dette administrerer klubben.
  • Det er også muligheter for at vi kan arrangere interne turneringshelger og LAN.

 

Kontaktperson
Linda Tveit
Mobil: 412 61 390
e-sport@lauvasenif.no

Bli medlem
Foreldre/ foresatte bes om å registrere seg og sine barn som medlem i klubben.
Les mer om medlemskap i klubben

Registrer deg/ditt barn som medlem