Karate

Karate er et japansk kamp- og selvforsvarssystem som har utviklet seg gjennom flere hundre år.                Stilarten vår, Shin Karate praktiserer fullkontakt karate. Med sterk fokus på moderne selvforsvar, Kata (mønster), Kihon (Basic) og Kumite (Kamp)

Shin Karate har en filosofi om en sunn livsstil som ikke bare lærer de fysiske aspektene ved karate, men som også streber etter å gi deg ro og balanse mellom sinn og kropp både på trening og privat.

Vi ønsker å utvikle en "aldri gi opp" holdning hos hver elev. Uansett hvilken hindring eller vanskelighet – følelsesmessig, fysisk, økonomisk – vil vi at elevene skal føle seg styrket og ikke bli overvunnet av noen av disse problemene. Dette er den moderne tolkningen av Bushido-ånden til samuraiene.

Wushu: Ving Tsun / Sanda

Denne fantastiske og lærerike kinesiske selvforsvarstreningen er for alle, med eller uten kampsports-erfaring. Fokus på hurtighet, motorikk, styrke, herding, struktur, balanse og holdning. 

Systemet er enkelt å lære for både kvinner og menn, og kan anvendes etter kort tids trening – hvis man gjør en innsats og investerer litt tid. Målet med treningen er bedre helse og tryggere selvfølelse.

Ta med svart treningsbukse, hvit t-skjorte og innendørs sko. prøv oss ut 3 ganger før du bestemmer deg.

Våre grupper

NinjaKids Hånes Junior Hellemyr Junior Hånes Ungdom/voksen Flekkerøy

Ungdom/voksen Hånes Wushu - Sanda & Ving Tsun

Bli medlem
Foreldre/ foresatte bes om å registrere seg og sine barn som medlem i klubben.
Les mer om medlemskap i klubben

Registrer deg/ditt barn som medlem